Schietpartij Groningen

Schietpartij Groningen Minggu 10 Juli 2022 De schietpartij in de Haddingestraat in Groningen gisteravond heeft een 50-jarige man uit Leeuwarden het leven gekost meldt de. De man werd met.


Gerben Lochorn Huisarts Te Hoogezand Mag Gratis Kankertest Niet Uitdelen Van De Inspectie Algemeen Dagblad November 2010 Medisch Centrum Huisarts Medicijnen

Schietpartij in centrum Groningen.

. For the discussion of everything Dutch. Volgens de politie is er meerdere keren. 1 day agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond rond 20 uur drie mensen.

De inhoud die je zocht is niet of niet meer beschikbaar. De man werd met ernstige. Twee van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Hij werd met ernstige verwondingen naar het. Getuige filmt schietpartij op klaarlichte dag in Groningen. Een getuige filmde het.

Het gaat om een 50-jarige man uit Leeuwarden. 1 day agoDrie gewonden na schietpartij in Groningse binnenstad. Volgens de politie is er.

1 day agoBij een schietpartij in de Groningse binnenstad gisteravond is een dode gevallen. Twee van hen zijn naar het. 1 day agoDe hulpdiensten in Groningen zijn zaterdag 9 juli gealarmeerd voor een schietpartij op de Haddingestraat.

Bij een schietpartij in hartje Groningen zijn zaterdagavond drie mensen gewond geraakt. Drie mensen gewond met. 1 day agoGroningen - Een 50-jarige man uit Leeuwarden is overleden als gevolg van een schietincident dat zaterdagavond rond 2000 uur plaatsvond in de Haddingestraat in het.

Schietpartij in centrum Groningen. 1 day agoBij de schietpartij zaterdagavond in de Haddingestraat in de stad Groningen is een vijftigjarige man uit Leeuwarden om het leven gekomen. Er is een verdachte aangehouden.

De man was betrokken bij een ruzie aan de. Drie mensen zijn zaterdagavond gewond geraakt bij een schietpartij in de Groningse binnenstad. Dat bevestigt de politie op Twitter.

1 day agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond rond 20 uur drie mensen gewond geraakt. De politie hield een verdachte aan. 1 day agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in de stad Groningen zijn zaterdagavond drie gewonden gevallen.

21 hours agoHier beelden van een dodelijke schietpartij in Groningen zaterdagavond. 1 day agoMaandag 11 juli 2022 Het laatste nieuws het eerst op NUnl. Een van de personen die zaterdagavond gewond raakte bij een schietpartij in Groningen is overleden.

Het gaat om een 50-jarige man uit Leeuwarden. 23 hours agoBij een schietpartij in de binnenstad van Groningen is zaterdagavond een vijftigjarige man uit Leeuwarden neergeschoten. Schietpartij in centrum Groningen.

Een van de personen die zaterdagavond gewond. Van het incident is een filmpje gemaakt. Spread the love Het incident vond rond 1955 uur zaterdagavond plaats in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen.

Schietpartij in centrum Groningen. Hij is uiteindelijk aan zijn verwondingen. Te zien is hoe de schutter door meerdere mannen uit een straat wordt gejaagd hij wordt uitgescholden.

21 hours agoGRONINGEN Een 50-jarige man uit Leeuwarden is overleden nadat hij zaterdag werd neergeschoten in het centrum van Groningen. De schietpartij in de Haddingestraat in Groningen gisteravond heeft een 50-jarige man uit Leeuwarden het leven gekost meldt de politie vanmiddag. Screenshot van het filmpje.

1 day agoDoor een schietpartij in de Haddingestraat in Groningen zijn volgens de politie zaterdagavond rond 2000 uur drie mensen gewond geraakt. Talk about the Dutch language or the culture politics society. De schutter is aangehouden.

De melding werd om 1955 via het P2000 netwerk verzonden. 1 day agoGRONINGEN - Bij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond drie mensen gewond geraakt. Evdg Vandaag om 0747 De feiten vonden plaats.

372k members in the dutch community. Drie gewonden verdachte opgepakt Het incident vond gisteravond rond 20 uur plaats in de Haddingestraat.


Pin Op Rijksoverheid Infographics


Rood Dorp Wo 2 Oorlog Maastricht Nederland

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel